• DATA: 2 DE JULIOL // OBERTURA DE PORTES 21:00

  • ENTRADA: 22€

  • LLOC: PATI DEL PALAU FIRAL DE MANRESA

ISEO & DODOSOUND

INÉDITO TOUR

Després d’una llarga aturada, Iseo & Dodosound tanquen les portes de l’estudi per tornar als escenaris. I la cita mereix la pena. Amb aquest “Inédito Tour” han decidit compartir amb el seu públic, de forma exclusiva i abans de que vegin la llum, diverses de les cançons que formaran part del seu tercer àlbum. A més, ho faran acompanyats dels seus inseparables The Mousehunters, banda al complet, una forta aposta en aquests temps però que, sens dubte, marcarà la diferència.

Un show únic i exclusiu per aquest “Inédito Tour”, que passarà per molt poques ciutats, amb material inèdit i l’equip d’Iseo & Dodosound al complet. Perquè no sabem fer-ho d’altra manera.

D’acord amb la normativa, permetrem que nuclis familiars i unitats de convivència i grups d’entorn pròxims, puguin seure junts amb un màxim de 6 persones. En aquest cas han de comprar l’entrada de forma conjunta, si no es realitza la compra de forma conjunta no podreu estar junts.

Els menors de 16 anys hauran d'anar acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. O bé, venir acompanyats per un adult major de 18 anys i presentar signat el següent formulari de consentiment.

Les entrades són nominals i es important que coincideixi amb la persona que assisteixi al concert per tal de mantenir un registre d’assistents tal i com exigeixen les autoritats sanitàries.

© 2020 · Cases de la Música // www.casadelamusica.cat