CIUDAD JARA

Ciudad Jara és el nou projecte de Pablo Sánchez, lider i compositor de La Raíz, que es llança de ple i comença una nova carrera en solitari que pren forma a principis de 2020 amb el llançament del seu primer àlbum i que ràpidament començarà a rodar als escenaris d’arreu. Amb aquest primer disc l’artista viatjarà per diferents gèneres que van del rock fins la cançó d’autor, passant pel rap, el pop i també apunts de country o funk.

LA PRIMA VERA

La Prima Vera neix l'hivern de 2018, per la necessitat de trobar-se i fer música, dos dels principals motors per començar a moure aquest bonic projecte. Una banda versàtil que s'adapta a les necessitats de cada moment escènic, passant dels seus dos principals actors als cinc.

Musicalment vanguardista, un pop mediterrani amb influències com Muerdo, Bebe o Ben Harper, entre altres. Des del cor de Catalunya, la Prima Vera ens presenta una petita gran obra que no pots deixar d'escoltar, que no et deixa indiferent i on els seus directes fan emocionar a tots i totes les oients. La Prima parla d'aconseguir els teus propòsits, de ser i no deixar de ser qui som.

Tot i el seu curt trajecte, ja han realitzat més d'una dotzena de concerts, entre ells, el concert a la Sala Apolo de Barcelona on es van presentar per primera vegada amb banda fent de teloners de Muerdo.

  • DATA: 23 DE JUNY // OBERTURA DE PORTES 20:00

  • ENTRADA: 18€

  • LLOC: PATI DEL PALAU FIRAL DE MANRESA

D’acord amb la normativa, permetrem que nuclis familiars i unitats de convivència i grups d’entorn pròxims, puguin seure junts amb un màxim de 6 persones. En aquest cas han de comprar l’entrada de forma conjunta, si no es realitza la compra de forma conjunta no podreu estar junts.

Els menors de 16 anys hauran d'anar acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. O bé, venir acompanyats per un adult major de 18 anys i presentar signat el següent formulari de consentiment.

Les entrades són nominals i es important que coincideixi amb la persona que assisteixi al concert per tal de mantenir un registre d’assistents tal i com exigeixen les autoritats sanitàries.

© 2020 · Cases de la Música // www.casadelamusica.cat