• DATA: DISSABTE 18 DE JULIOL // OBERTURA DE PORTES 20:00

  • ENTRADA: ANT. 15€ / TAQ. 18€

  • LLOC: PATI DEL PALAU FIRAL DE MANRESA

DOCTOR PRATS

INICI DEL CONCERT 22:00

Amb molt poc temps, Doctor Prats han posat de cap per avall la música de fusió del nostre país. Ho han fet afegint als ja clàssics ingredients del pop, el rock, la cúmbia i l'ska nous elements com l'electroswing i el dubstep. Amb aquest còctel explosiu, els terrassencs miren de cara al futur del mestissatge i el saben traslladar a un potentíssim directe que no deixa ningú indiferent.

SEIKOS

INICI DEL CONCERT 20:45

Després de més de quatre anys fent concerts arreu de Catalunya i d’una maqueta autoeditada, Seikos publica el seu primer disc Viaje al centro (Coopula 2019). El videoclip de la cançó Es flipante va ser el primer senzill d’avançament d’aquest treball que es publicarà el dia 1 de març.

D’acord amb la normativa, permetrem que nuclis familiars i unitats de convivència i grups d’entorn pròxims, puguin seure junts amb un màxim de 10 persones. En aquest cas han de comprar l’entrada de forma conjunta, si no es realitza la compra de forma conjunta no podreu estar junts.

Els menors de 16 anys hauran d'anar acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. O bé, venir acompanyats per un adult major de 18 anys i presentar signat el següent formulari de consentiment.

Les entrades són nominals i es important que coincideixi amb la persona que assisteixi al concert per tal de mantenir un registre d’assistents tal i com exigeixen les autoritats sanitàries.

© 2020 · Cases de la Música // www.casadelamusica.cat